***
Сонце,
Ясний твір --
Засвіти у тьмі
І... розвій,
Розбий --
Цей туман,
Що в світі..!
Ти зійди..,
Засяй --
Кожному,
Хто, тільки --
Вірить..,
Ти -- надію
Дай,
Що немає
Міри,..
Бо на тебе
Всі --
У Душі,
Надії..,
Ти зігрій
Святе --
Омофором
Мрії,..
Бо, коли
Тебе --
Зло почує
В серці,
То
Тоді зійде
Воля наша
В герці --
В тому оці
Правди,
Що творить
Світи..,
Я прошу тебе --
Сонце моє,..
Сонечко
Любові --
Ти мене роди,..
Ти мене
Верни..,
Знову,
В правди
Шлях,
Де мої думки
Протинають
Крах,
Бо
Тоді, лиш,
Я
Зможу вознести
Свою Душу
Світла,
Яке дало ти...
--------------------------------------------------------------------
05.02.2013-26.12.2021; Paris (М° 13 / A)
==================================
(!!!)
"Коли одна мрія життя збувається -- відправляйся
за іншою..."
--------------
(Автор -- роздуми про життя...)
======================