*** *** ***
Співаю розтопші
Я хвалу,
Що лік чудовний
Має у зерні :
Це соланін --
Єдиний, у живому,
Відновлює печінку
В організмі...
-------------------------------------------
28.12.2021; Paris (A / а)
=======================
(!!!)
Сілімарин, чи соланін -- найкращий лік для відновлення печінки та організму в цілому...
------------------
Наслідуючи Ібн-Сіна, або трактати -- у віршах, книжки «Канон лікарської науки»
-- Авіценни == ( Абу́ Алі́ аль-Хусе́йн ібн Абдалла́х ібн Сі́на, латинізоване
— Авіце́нна, (араб. ابو علی حسین بن عبدالله بن سینا,..
лат. Avicenna, 980 — 1037) — перський науковець-енциклопедист, філософ,
лікар, хімік, астроном,
теолог, поет...)
===============