***
Хто знає
Скільки прийдеться
Ще мені
Ряст топтати,
Але я хочу сказати
Щиро всім
Українцям :
Я щасливий був
Народитися,
Жити,
Вчити,
Працювати
І відстоювати Волю
Та честь України,
Щоби,
Коли прийду до Бога,
Зміг йому сказати :
"Дякую..,
Отче Всевишній,
За ту ласку,
Якою я зміг пізнати
Цих чудових
Людей
Життя...
-------------------------------------------------------------------------
09.04.1957-26.12.2021; Paris (Україна / A)
=====================================
(!!!)
"Найбагатша людина -- це та, чиї радощі потребують якнайменше
грошей на своє сприйняття довколишнього життя та ситуації..."
--------------
(Автор -- роздуми про життя...)
======================