« Душу й тіло ми положим
за нашу свободу...»
Гімн
На всіх дорогах житія
є і поразки, й перемоги,
та жде мене душа моя
за перехрестями дороги.
Там, де розведені мости,
не зупиняється на злеті
на півдорозі до мети
паломниця – душа поета.
І там... на самому краю,
буває, треба зупинитись,
аби за націю свою
хоча би Богу помолитись.
Оскаржити її жалі,
аби залікувала рани...
у цьому храмі на землі
ми є усюди християни.
І зобов’язані іти
через – не можу... але мушу
у веремії суєти...
хоч не обтяжувати душу.
Там, де розведені мости,
не зупиняється на злеті
на півдорозі до мети
паломниця – душа поета.