***
«Гниди.., що зрадою дихають»
***
Біда --
Ніколи
Не попереджує
Про свій прихід,
А тому..,
Ми --
Прості люди України,
Мусимо бути
Обачні,
Бо добре знаємо --
Зі своєї історії,
Що не так лихі
Чужі воші,
Як свої гниди..,
Що зрадою
Дихають --
В збоченнім
Мисленні влади,
Як продажні манкурти...
-------------------------------------------
31.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Інтереси свого народу треба захищати ціною
життя його ворогів"
------------------
(Д.Донцов)
=======================