***
Фанфари перемоги
Можливі,
Якщо в тилу
Нема ворогів нації,
Котрі в любий момент
Готові до дії,
Щоби погубити
Нас,
Бо...
Безпечність кожного
Дому --
Не тільки замки
На воротах,
В лихому,
Але й ті домочадці
Дурні,
Котрі відкривають
Кожному --
Хто лестливо говорить
Речі тупі,
Що пильність
Всипляють
Й однаково мають
Закінчення --
То всі знають,
Якщо злодії, чи бандити
В хату ввійшли
Та переваги в цьому
Тримають..,
А тому :
Пильність
Та мудрість Роду --
Нам сили і віру вселяють..,
Бо...
Все буде -- Україна :
Єдина,
Міцна,
Сильна,
Соборна,
Розумна,
Гожа,
Як ми варті того,
Щоби переконанням --
Мови та історії,
Була єдина,
У всьому --
Нація..!
-------------------------------------------------------------
15.12.2020-03.01.2022; Paris (B / A)
===============================
(!!!)
"Соборність – це спільні цінності, а не лише спільний етнос..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
===========================================