*** *** ***
«"Per aspera ad astra"»
*** *** ***
Життя наше --
Різне..,
Але від нього
Не можна,
Просто так,
Відказуватися..,
Бо це є --
Подарок,
Який дав Всевишній,
Лиш раз,
Для тебе --
У цьому часі
Творення,
А тому --
Радійте та прагніть
Більшого,
Що в кожному є,
Як бажання
Можливості,
Бо...
Тільки так можна
Пізнати своє
"Я"..,
Яким проходимо
Цю школу життя,
Випробуваннями --
На міцність,
Надійність,
Твердість Душі,..
Як істини,
Правда --
Утвердження...
-------------------------------------------
01.01.2022; Paris (A-a)
=======================
(!!!)
"Ніщо не приходить просто так і... ніхто не живе
даремно, бо у всьому є зміст Вищого Сущого Творіння.
Вибір, лише, за кожним -- персонально...
"Per aspera ad astra" (лат.) =
Через терні -- до зірок..!"
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу")
=====================