Система
Народе мій! Нас знову обдурили
І сплюндрували душі і серця…
Ми на престол не того посадили
У ролі президента – молодця.
Тупий паяц, як двері, у цій справі,
В обгортці офісу глави блистить…
Хтось думає – будує він державу,
На ділі, обкрадає кожну мить.
Ми не збудуємо так України
І не закінчимо тої війни,
Коли хапуги рвуть все до руїни…
Своєї не сприймаючи вини.
Вже тридцять літ, так ніби, це вже звичка
Ми падаєм, встаємо й ледь без змін…
Коли ж Козак наш кине рукавичку
Системі цій і переможе він?
Тоді злодюги, їхні посіпаки
Не стригтимуть народ мій, як овець
Не будуть напихатись вовкулаки…
А скоро стануть повні на кінець.
15.12.2021