*** *** ***
Не будь рабом
Свого оточення...
Не зациклюйся
На чомусь
Занадто сильно..,
Що може бути --
Людина,
Соціальний статус,
Або розкішний будинок..,
Чи якась жінка..,
Бо
Життя і його задоволення —
Дуже швидкоплинні,
А тому є
Нерозумно
Прив’язуватися
До чогось дуже сильно,..
Якщо...
Все минає
І... ми
Минаємо,
У часі,
Як пісок на вітрі --
Забуттям, невпинно...
--------------------------------------------------------------------
27.08.2015-05.01.2022; Paris (M° 12 / A)
===================================
(!!!)
'"Перестаньте себе жаліти і... ви будете щасливі..!"
400 років тому самурай Міямото Мусасі (Бенносуке Міямото),
записав 20 правил вічної мудрості в свою книгу «Шлях йде
поодинці».., які досить актуальні досі..."'
--------------
(Автор -- роздуми про життя...)
======================