****
Якщо б...
Я тільки знав,
Що це остання
Наша зустріч...
Якщо б...
Я тоді знав,
Що більше не
Побачимось...
А я -- тепер,..
Віддам весь
Світ
За -- це,
Щоби почути
Твої прощальнії
Слова..,
Якщо б...
Я -- Мить..,
Цю,
Зупинив,
Щоби вернутися,..
Бо так болить
Мене
І... серце вмерло,
В грудях,
Коли тебе не стало --
Помер і я...
---------------------------------------------------------------------
11.02.2019-05.01.2022; Paris (M° 13 / A)
===================================
(!!!)
"Про мертвих : або -- добре, або нічого... крім правди"
-----------------------------
(Римський вираз)
=======================