***
Досить -- жувати
Шмарклі..!
Досить -- чекати
Чуда..!
Ніхто не зробить
За тебе --
Чогось,
Що достойне
Буде..,
Бо --
Це є твоя
Україна
І це є твоя
Родина..,
Якими живе
Найрідніше --
Святими словами,
Що лине,
Як клич один --
Для народу :
Смерть ворогам..!
Слава Україні..!
Єдність,
Згуртованість,
Впевненість --
Одне ціле,
Як нація --
В нашій Родині..!
-------------------------------------------------------------
08.09.2020-30.12.2021; Paris (B / A)
===============================
(!!!)
"Ніхто нам не допоможе, а тому -- лише, сильний вождь
та розуміння нації зможуть вистояти і укріпити Україну
перед новими випробуваннями часу цього Віку.
Україна мусить мати Гетьманат, як одну з основних форм
правління -- з Парламентом достойних та відповідальних
і чесних людей, де на місцях вже існувати будуть
Громадські організації самоврядування.
Така форма держави, для України, є найсприятливіша -- у
всіх відношеннях.
Але на чолі держави мають бути українські патріоти-політики,
що дбають за державу з мудрим та далекоглядним вождем,
яким був і є П.Порошенко.
Він зумів, з руїни -- підняти України потенціал та економіку
до світового рівня.
На таких треба рівнятися.
Таких треба плекати.
Таких слухатись та захищати..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=======================