Я не його міледі, він не мій герой
Та все ж, між нами виникла пригода
У двох спектаклях романтична роль -
Така собі дісталася нагода
Не говорила спершу всіх «але»
В нас і без того добрий був сценарій
Кінець його я знала наперед
Цигарки, поцілунки і…розправа
І він приймав ту другорядну роль
І був не проти, що я в п’єсі з іншим
Та лиш чекав, щоб втратила контроль
Аби кінець вистави випав цікавішим
Я не змогла. Не втратила. Здуріла.
Сама себе заплутала в тенета
Збрешу, якщо скажу, що не хотіла
Та він не мій герой, я - не його міледі.