*** *** ***
«На полотні сакрального змісту»
*** *** ***
Перехресток думок --
На тому місці,
Яким падає зміст
У суть..,
Або...
Губиться щось
Важне,
Чи навіки відходить
В блуд..,
А, чи, тільки,
Не хоче сказати --
Чесно, всьому,
Що тьмою
Покрито..,
Що...
Не треба здаватися
І... треба йти
До горизонту,
Де сонця промінь
Чекає --
Настирно чекає,
Щоби змити
І освітити,
Той перехресток --
У довіри ціль,
Що життям,
До розуміння --
Вже
Завтра,
А чи сьогодні --
Проясненням необхідного,
Веде --
Веде новим..,
Господь,
Що воскресає
У кожного з Душі --
Поспіль,..
Де перехрещує
Все,
Чим було старе,..
Чим блудили..,
Чим хрестиком вишиване
На полотні --
Сакрального змісту,
Щоби новим -- відтепер,
Впевнено,
Вже всі -- жили...
-------------------------------------------
07.01.2022; Paris (A / a)
=======================