*** *** ***
«Вічність -- зламками, ціла...»
*** *** ***
За все
Треба платити --
Усе має
Свою ціну,
Яка -- розоренням,
Вложити
Цінує міру,
Як таку..,
Бо,
Тільки, в тому --
Зміст життя,
Коли ти хочеш
Зрозуміти,
Що так вже
Мусить існувати
То, чим,
Питання -- доконати
Прийде, колись,
В твої літа,
Як відповідь..,
Щоби дізнати
Себе у тому,
Що жнива,
Якими смів,
Лиш, відкривати --
У платі днів,
Що не спіймати --
Втікали, летом..,
В невідомість,
Де
Вічність -- зламками,
Ціла,
У достименному --
До дна...
-------------------------------------------
04.01.2022; Paris (A / a)
=======================