|
*** *** ***
«Златорогий Тур -- 2022 рік, чи 7530 літо, з тотемом
Езотерики Слов'ян»
*** *** ***
2022 рік прийшов --
Золоторого Бика,
Який є Тур Велеса..,
Що звір непростий --
В Езотериці слов'ян
Та історії знань,
Бо він, як їжак --
Загорнутий в правду
І знищить хитрунів
Влади,
Розгонить брехунів,
Авантюристів,
Бандитів-депутатів
Та пересіє байдужість
В наших умах,
Щоби Духом Честі,
Духовної єдності,
Роботи,
Правди,
Сім'ї,
Добробуту --
Жили всі ми
Та
Дбали за :
Матір свою -- Україну,
Дім,
Родину..,
Правду та честь,
Як Волі та Свободи
Булаву сили,
Бо..,
Тільки,
В Силі предків --
В силі Духу,
В силі Всевишньої опіки
Воскреснемо
Всі МИ..,
А тому :
Взаємодопомога,
Повага,
Самопожертва,
Праця та правда --
В нашій Соборності,
Як нашій Церкві Духа --
Дає нашій Душі
Можливості
Укріплення стабільності..,
Бо свічка пожертви
У крові,
Якою викуплені всі --
Одним народом,
Одним подихом Слави
Та Сили Всевишного
Захисту --
Ми всі..,
Українці,
Разом --
Родом сучасного
Часу правди та єдності
Духу
В собі,
Як нашій новій, вже,
Правді --
Воскресінням Душі...
Україна -- понад усе..!
Слава нації..!
-------------------------------------------
11.01.2022; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
7 530 літо, з тотемом Езотерики -- Златорогий Тур, яке настане
21 березня 2022 року -- прийде в цілісній можливості Соборної
Духовної єдності мовної нації України та очищення Влади від зла
і корупції.
Бо рік 2022 -- собою представляє ще один випробувальний урок
для України на міцність в праведності Духу та є сам, як їжак, що в
клубку проблем чекає на розгортання можливостей життя у захисті
Душі праведної, але мусить вичікувати сприятлового часу реалізації
планів та захищатись...
Це є важливе випробування на Духовне визначення вибраності нації
в майбутніх циклах становлення і... від кожного українця буде
максимально залежати його самопожертва в загальну скарбничку
досягнень, бо Соборність -- це є єдиний Дух народу у всьому,
навічно -- по завітах предків, як святий наш Рід...
"Україна -- понад усе..!"
Це гасло мусить бути серцем кожного українця в цей Вік Срібного
Вовка Семаргла Слов'ян, як відродження сили та історії Русі-України
і становлення нас, як єдинство держави -- нація...
----------------
(Автор -- "Роздумуючи над спадщиною предків Духом Семаргла та дійсністю сучасного...")
=======================
ID:
936586
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Епічний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 11.01.2022 01:33:37
© дата внесення змiн: 11.01.2022 01:33:37
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|