|
*** *** ***
«Без страху»
*** *** ***
Звір,
По імені -- Життя,..
Що жалю немає
Ні до кого,
Бо
Така вже його,
В тому,
Кривава натура
Розвитку,
Що дає науку --
Кожному з нас
І... всім,
В цілому --
Не вір,
Не бійся,
Не проси,..
А сам, що тобі
Необхідно,
Але не більше
Того --
Без страху,
У боротьбі перемоги,
Завжди --
Бери...
-------------------------------------------
12.01.2022; Paris (A-a)
=======================
(!!!)
З інтерв'ю масона та ілюміната Жака Атталі 1981 року :
"Щеплення -- це спосіб очищення суспільства від старих, хворих, боягузливих і дурних. У майбутньому мова піде про пошук способу скорочення популяції.
Почнемо зі старих, тому що, як тільки вони перевищують 60-65 років, то це починає дорого обходитися суспільству.
.....................
Потім слабких, марних, які нічого не приносять суспільству, тому що їх буде все більше і більше, і особливо, нарешті, дурних.
Евтаназія націлена на ці групи; евтаназія повинна бути важливим інструментом наших майбутніх суспільств, у всіх випадках. Звичайно, ми не зможемо заставити стратити, всіх цих людей, або загнати їх в табори.
...
Ми позбудемося їх, змушуючи їх повірити, що все це для їх же блага.
Перенаселення марними людьми -- це те, що економічно занадто дорого.
Крім того, в соціальному плані, набагато краще коли людська машина зупиняється різко, а не поступово. Ми також, очевидно, не зможемо протестувати мільйони і мільйони людей на інтелект.
Тому ми створимо, або спровокуємо пандемію, націлену на конкретних людей, справжню економічну кризу, вірус, що вражає старих і товстих, і неважливо що таких же ще -- і слабкі піддадуться йому, а перелякані і дурні повірять в нього, і дозволять нам, і ще будуть просити нас лікувати їх нашими препаратами. І ми подбаємо про те, щоб лікування було доступно і передбачено -- і це наше лікування буде рішенням.
...
Відбір ідіотів відбудеться сам по собі і вони, щасливі, самі підуть на бойню."
--------------
"Майбутнє життя" -- Жак Атталі, 1981 р., інтерв'ю
з Мішелем Соломоном, збірник
"Les Visages de l'avenir, éditions Seghers"
---------------
Ленур Усманов -- (25 травня 2021)
=====================
ID:
936741
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Драматичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.01.2022 15:45:44
© дата внесення змiн: 12.01.2022 15:45:44
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|