Засяяло світло в убогій стаєнці.
Прийшло нам спасіння в маленькій дитинці!
Ангел Господній світу сказав:
"Здійснилось пророцтво,
Час Божий настав..."
Радіє Марія, Тішиться Йосип,
Хто вірить в Ісуса, любов вже не просить...
Любов в світ прийшла, для мене, для тебе...
Царство Небесне вже на землі як й на Небі!
Христос Народився!
Христос Народився!
Радіймо всі нині,
Бог нам відкрився в маленькій дитині.
Будемо як діти вірити в диво,
Приймемо у серце спасіння щасливе.
Христос Народився, Світ відновився
Дарована ласка, Бог нам відкрився
Прийшло нам спасіння - безгрішна людина
Світ запалила добра новина.
Христос Народився, Ісус Народився!
І ти народися, щоб Бог звеселився...
Відкрий свою душу, нехай засіяє
Світло в твоїх оченятах,
Бо радість справжню Господь тільки має.
Христос Народився, нехай твоє серце співає!
Христос Народився!
Христос Народився!
Нехай цілий світ Його прославляє!