Догорає вогонь жаром,
Смажиться гарбуз в печі,
Його шкірка шоколадом
Видавалася мені.
Санки котяться по річці
Льодом світло-голубим,
Б’ють в лице смішні косички
Ароматом запашним.
За вікном гуде зі свистом
Вітер, злісно в ставні б’є…
Є лише моє дитинство,
А все інше – не моє.