*** *** ***
Скільки б не було
У тебе грошей --
Друге життя
Не купиш,
Не вкрадеш,
Не допишеш,..
Бо
Жити треба по совісті :
Чесно,
Правдиво,
Злагоджено..,
Де діють :
Любов,
Самопожертва,
Розуміння,
Честь та відданість
Роду,
Державі,
Народу,
Україні...
-------------------------------------------
08.01.2022; Paris (A)
=======================
(!!!)
"Багато хто з людей задумується : і для чого я живу та в
чому зміст життя, якщо все полишимо та помремо -- все одно...
Але мало хто впевнено знає.., що це життя -- є, просто, школа Душі,
якою маємо можливість воскресити себе в іншому тілі та часі, якщо
живемо в любові та правді самопожертви...
Спасен той -- хто вірує..!"
----------------
(Автор -- "Роздумуючи над спадщиною предків та дійсністю
сучасного...")
=======================