Сиджу, дрімаю і шукаю
У своїй пам’яті ті дні
Коли я був іще у школі
Коли були ще вчителі
Я згадую прекрасні класи
Усіх дівчат в всіх людей
Яких доводилось стрічати
І говорити, - «Добрий день»
Запали в душі всі предмети
І всі прекрасні світлі дні
В житті не можу я забути
Що відділи всі вчителі
Як хочеться туди вернутись
Пожити ще в шкільній сім’ї
Багато хочеться зробити
Але не можна все мені
Свою я школу не забуду
І в пам’яті вона завжди
Всі вчителі ідуть зі мною
Як друзі вірні крізь роки
11.01.2003 (Яресько Я.М).