Стрілка хвилинна по колу повзе ліниво…
Тіні ілюзій танцюють посеред ночі…
Інколи хочеться стати на мить вампіром,
Щоб відключити нав'язливі емоції!..
Знов усвідомлюєш, що не здійсни́ться чуда…
Літній роман закінчи́вся, ледь розпочавшись…
Дай мені, Боже, сили - тебе забути!
Ніби нічого суттєвого не сталось…
Наче не ми зустрічали п'янкі світанки
Під покривалом парчево-чорничних но́чей…
Гойдалку наших мрій замело снігами…
Стали крижинками іскри твоїх емоцій…
Ти розгойдав почуття, що колись дрімали…
Тіні ілюзій танцюють посеред ночі…
13.01.2022