Хай метелиця мете, вітер, хуртовина.
А до нас із вами йде – радісна новина.
Ясні зорі мерехтять, місяць засвітився,
Десь у яслах у цей час Ісус народився.
Щоби людство захистить від біди – напасті,
Щоб змогли всі добре жить у мирі та щасті.
Щоб здоровими були, щоб жили в достатку.
Щоби вдячність принесли молому дитятку.
Бо Син Божий з висоти всіх оберігає,
Хай колядка в Його честь гучніше лунає.
Хай пісні кругом дзвенять радісні – веселі.
Хай збуваються дива у містах селах
07.01.2022 р