Щоб побороти корупцію, треба її
очолити, що і було зроблено. Але це їм
сподобалось... і йде "боротьба" до нині
Скільки можна вже імітувати,
Що ідуть реформи в Україні? -
З таким "махом..." довго їх чекати
Й аріїї сприймати солов'їні.
Крок вперед, а два назад ступаєм...
Президент - гальмо є в нас найбільше:
Бреше і багато обіцяє...
Й люди з кожним днем стають бідніші.
Приклад: - Вибирають прокурора
В САП у нас вже півтора десь року
Офіс П... свій одобрянс "зашторив..."
Вибрали вже вкотре не з їх боку.
Роздано обіцянок багато...
Бо язик без кістки й меле дуже...
Виберуть хабарника в них - свято.
Чесному це місце не послужить.
І цвіте корупція пихато...
І нема кого, щоб посадити...
П'ятий президент став кандидатом...
Хочуть і мільярд ще заробити.
Мабуть, не докрали на будові.
І грошей, як завжди, мало й мало...
Хлопцям молодим і чорнобривим
З дев'яносто п'ятого кварталу.
Не спрацює ця сліпа ідея -
Зношена, як торба, панацея.
За цю "зраду" вийде пшик зелений...
Й бумеранг на голови шалений.
Совість випала з душі "діджея..."
І нема на то вже навіть ради.
Йде до фінішу їх Одіссея...
І всі - немічні п'янкі тиради.
26.12.21 р.