Вже півзими снігами замело́…
Вже півжиття сховалося за обрій…
Вже не чекаєш чуда на Різдво…
Тьмяніють барви… настрій… місяць… зорі…
Приглушена мелодія зими…
Морозний вечір, зітканий з сніжинок…
Застуджені бажання і думки́
Тепла шукають в затишку домівок…
Де вогник свічки радісно моргне…
Обійме плечі коцик з кашеміру…
І хтось вина в бокали розіллє…
Із ароматом спокою і миру…
Тепло зими - в обіймах рідних стін!
В серцях людей, до тебе не байдужих!..
В надії, що промінчики весни
Зметуть з душі меланхолійну стужу…
21.01.2019