Щоб розливати всім добро,
Щоб до зірок – неначе вершник!
Щоб поділитися теплом...
- Усі робили ми щось вперше...
В житті у всіх є перший вдих...
і перше серця тріпотіння...
Є перший крок... (один на двох...
Тоді була матуся тінню...)
Є перший погляд в небеса...
Туди ж злетіла перша мрія...
Світанку першого краса...
Та під ребром – зерно надії...
Є перше літечко в житті...
Є пальці змерзлі на морозі...
І розпач... наче на хресті...
- Був перший сміх та перші сльози...
Дорослий світ стрічав усіх...
- Хотілось, щоб новенькі душі
несли сердечність... перший сміх
з минулого у дні грядущі...
Приходимо ми в світ з крилом...
людину обійняти... звіра...
- Щоб поділитися теплом...
Щоб захистить когось від горя...
18.01.2022 г.
Фото з інету.