*** *** ***
Вождь,
Який єднає
Націю --
Це є та людина,
Що вибрана
Долею,..
Бо у Всесвіта
Намає помилки,
Коли посвячує його
Святістю,
Щоби врятувати
Своє
І.., відродженням
України,
Тоді Всесвишній,
Древніми сили
Богами --
Воскресає народ
У живе...
-------------------------------------------
03.12.2015-14.01.2022;
Paris (Gare d'Austerlitz / A)
=======================
(!!!)
"Єдиний президент, котрий не збагатися, а ще віддав свої
кошти на допомогу Армії, ветеранів, благочинність та
допомогу людям України був і є 5-ий президент П.Порошенко,
що каменем спотикання став для кремля..."
------------------
Петро -- камінь (гебр.)
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти
татаро-московії.")
======================