Стежини дві, що буква алфавіту,
Одна одну надійно підпирає.
То буква «Т», що на землі розкрита, –
По ній щаслива дітвора стрибає.
Також і ми, як буква «Т» розкриті,
І плечі наші витримають все.
З тобою ми не вміли не любити,
Любили всіх, лиш інколи себе.