Хтось перший клас в душі зберіг...
Хтось блиск очей на випускному...
Переступивши шкіл поріг,
душа свого лишалась дому...
А далі що?.. Комусь сніги...
вітри жорстокі... заметілі...
Комусь же... сонце навкруги!
Проміння ніжить душу й тіло...
Комусь каміння йти не дасть...
Когось крило несе в сузір’я!..
Комусь немає їжі... – Зась!
Біда шматує плоть безмірно...
Хтось робить помилку в житті,
а хтось вирішує проблеми...
- Бажаю всім... не в самоті...
вдихнути справжнього Едему!..
Лихий нехай скінчиться час...
Забудуть люди слово ,,відчай,,...
Всі посміхнуться водночас...
- Неначе рай знайшовся вічний!..
Щоби все бажане збулось...
Щоб Бог почув усі молитви!..
Щоб справжнє щастя всім було...
- Й самі могли теплом ділитись...
Бажаю всім...
21.01.2022 р.
Фото з інету.