***
У нас --
В принципі,
Цілих три,
А не одна війна,
Де ворог є дійсний
Та скритий,
Що міцно пристосувався
І окопався :
Бо перша -- дає ворога
Явного,
Як рашистів кремля,
Згладила би цю нечисть
Навік Земля;
Другий ворог сидить
В тилу та при владі --
На місцях і у Верховній
Раді;
А третій ворог --
То є той тупий
Та байдужий обиватель,
Що хапається за нікчемне
Своє..,
Яке нічого не буде
Коштувати,
Коли прийде рашист
Проклятий
Та згвалтує його
І все, що має --
У мертве й гниле..,
Бо йде війна Світла
Та смердючої Тьми,
Де не може бути
Переможця,
А лише явна --
Духа святого,
Ясса --
В нашій Душі,
Пробудженням
Самопожертви,
Добра та правди :
Поки світить сонце,
Поки живуть люди,
Поки Господня сила
Справедливості
З нами
І з нашими
Ангелами-захисниками...
-------------------------------------------
12.02.2021-24.01.2022;
Paris (M° 13 / A)
=======================
(!!!)
"Соборність – це спільні Духовні цінності, а не лише спільний
етнос та матеріальні можливості життя..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
=====================