*******
Спочатку --
ВСІХ,
Зроблять такими
Бідними,
Що ми будемо
Залежати від банку
Та чіп-карт,
Щоби вже, тоді --
Запрягти,
Безповоротно,
У рабства стандарт
І..,
Безтямні,
У страху --
Будемо існувати,
Ховаючись в привичках
Старих,
Якими нас будуть
Тихо вбивати,
Без права на Волю --
Живих...
-------------------------------------------
09.04.2013-26.01.2022;
Paris (M° 01 / А)
=======================
(!!!)
Варто кожному подивитися цей фільм і зрозуміти факти майбутнього світу, що може прийти насильством Волі, Свободи та Демократії світу...
-----------------
Короткометражний фільм "Утопія" -- Австралія, фантастика, 2019
https://youtu.be/Ir7k8vpU1WE
-------------------------------''
(Автор -- "Все таємне колись стає явним...")
======================