Так хочеться сказати слово теплоти
За все, що серце у відповідь віддало
Молюсь за те, що будеш довго жити
Твоє завзяття надію на майбутнє дало
У відповідь на страх, розчарування
Бо з новим кроком тривога чатувала
І щоб не йшов в житті я навмання
Мене завжди ти, МАМО, направляла
Зібрались мудрість з досвідом у тобі
А шлях тернистий часом був доволі
Навчила мужнім буть мене у боротьбі
Не піддаватись розпачам, не чути болі
Так важко уявить своє життя без тебе
Порада за порадою як грім лунають
Ти завжди рядом коли душу біль шкребе
З тобою правда, впевненість крокують
Спокійне серце і душа моя спокійна
Коли сім’я велика наша завжди разом
Переживаю я за тебе як мала дитина
І жаль, на зустрічі обмежені ми часом
Твоє життя багате не події і пригоди
Ти кругом себе добро збираєш і тепло
Тобі не страшні біди, зло і перешкоди
Сім’ї зростила за роки міцне стебло
І хочеться міцніше знов тебе обняти
Сказать, що рядом в серці і в душі
А внуки будуть завжди тебе звеселяти
З тобою, МАМО, по житті товариші
25.01.2022 (Яресько Я.М).