*** *** ***
Президент повинен
Робити все,
Щоби захистити
Цілісність та
Суверенітет України,
Бо цього потребують
Інтереси нації,
Як це записано в
Конституції
І... ось тоді він є --
Справжнім, патріотом,
Що дійсно служить
Батьківщині та народу
України,
Де тільки в цьому --
Основне завдання
Президента, любої,
Країни,
Щоби народ був
Обеспечений необхідним,
Яке він виробляє
Для життя
Та захищений законом
В своїх святих правах
Волі і Демократії
Суспільства...
-------------------------------------------
15.01.2022; Paris (A-a)
=======================
(!!!)
Зараз в Україні править хупца -- байдужа до народу, яка гнітить демократію та старається лягти під кремль і головний в цьому В. Зеленьський та його команда, що безбожно доять фінансові ресурси країни для свого збагачення.
Безпіставні переслідування П.Порошенка та демократів, волонтерів, ветеранів, а також непосильні податки -- на фоні повного зубожіння народу, мають на меті розорити та пересварити суспільство і розвалити єдність, як Соборність України...
Ворог стягнув 120 000 армію на східних кордонах та в Білорусії -- загрожуючи вторгненням, а ЗЕ-бобіки нічого не роблять для посилення ВСУ і лише дякуючи П.Порошенку, який активізував алянс -- надається суттєва допомога наших партнерів по НАТО -- зброєю, обладнанням, медикаментами та іншим...
Та незважаючи на це В.Зеленський продовжує безпіставно шити видумані кримінальні справи і блокувати дії П.Порошенка...
Ворог на кордоні,.. ворог у ВР України,.. ворог у байдужості громадян, які просто мовчать і нічого не роблять для свого захисту та захисту України...
З нами Всевишній та ЗСУ, щоби остаточно зламати хребет кремлю -- так буде..!
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти татаро-московії.")
======================
(!!!)
Хупца (жид.) -- нагла, брехлива, жадібна, безпринципна, продажна людина, чи банда...
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу")
=====================