***
«Силою Семаргла»
*** *** ***
У силі наших Предків --
Наша сила..,
У вірності завітів --
Є воскресіння сонм,..
Бо тільки Рід,
Яким живе Держава --
Є нація і сила Віри
Знов,
Бо ці Боги,
Якими Рід творили --
Захрещено у ДНК
Наших надії слів,
Як вишитим..,
Щоби доспіли
У підростаючім
Сини --- єдиним днів,
Де Воля і Свобода,
Воскресінням --
Підносить Фенікса
У синьо-жовтім
Треб
І сили Тризуба,
Живого --
Колосить поля
Неомріянь степ..,
Бо...
Збудеться :
Від слова --
І до слова,
Яким летить,
У пісні --
Серця клич,
Щоби, Соборністю
Святого --
Сіяв наш велечі
Всевишній меч,
Де ми стояли --
З ним,
Боями,
У захисті героїв,
Як один
І воскресінням
Серця, в ньому --
Освячення прийняли
В сонмі Семаргла --
Братством,
Всі -- живим...
-------------------------------------------
17.07.2019-26.01.2022;
Paris (M° 13 / A)
=======================
(!!!)
Сила Семаргла живе в кожному українці, котрий свято почитає свій Рід, як основу держави, бо цей Срібний Вовк Слов'ян захищає тіло та душу їх у цей Вік Деміурга-Спасителя.
Семаргл дає віру у воскресіння та захищає кожного жителя України, щоби спільна Соборна перемога нації -- була світлом Всевишньої сили, як Істина життя...
------------------------------
(Автор -- "Відроджуючи таємні знання предків, або Семаргл душі...")
=======================