***
Ми працюємо все
Більше,
А отримуємо
Все менше доходів,
Бо так задумано
І..,
Чим менше часу в нас
На аналіз ситуації,
Яка появиться
В найближчому завтра --
Тим більше ми попадаємо
Під вплив контролю
Та нагляду,
Де нам, непомітно,
Але впевнено --
Через таких же,
Як ми людей --
Прикриваючись
Допомогою,
Чи необхідністю,
Впарюють умови
Тоталіризму --
Під лозунгом укріплення
Демократії,
Щоби привчити до
Теми
Необхідності служити
Владі,
Яку насаджують
Зверху --
Для зміни нашої
Волі
На дармові кайдани
Залежності :
Від фінансів,
Транспорту,
Медицини,
Комунікацій
Та інших важливих
Засобів існування,
Як милість виживання,..
Що створюємо ми
Своїми руками...
Та ще й нас самих
Заставляють один
Одного контролювати
І знищувати --
За миску дармової
Зупи,
Бо...
Створили ситуацію :
Або він,
Або ти --
Мусиш вже зараз
Вибрати,..
Як колись заставляли
Битися рабів --
За право життя,
На рингу арени,
Щоби потішати
Своє збочене ЕГО
Влади
І...
Ми знову прийшли
У вік рабовласництва --
Вже у загальному циклі,
Новим
Світовим Пануванням
Банківського капіталу
Безумства...
-------------------------------------------
13.04.2021-26.01.2022;
Paris ( M° 13 / A)
=======================
(!!!)
"'Четверту частину від офіційного ВВП України, або 850 млрд гривень, становлять тіньові операції.
І це ті тіньові операції, які проводяться владою, а вірніше -- людьми при владі на самому високому рівні, щоби нас обдирати ще більше та кричати про корупцію простого народу...
Такі перші результати дослідження стану тіньової економіки в Україні, що провела компанія "Ernst & Young" за підтримки "Mastercard" у рамках укладеного Меморандуму про співробітництво з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Національним банком України та Державною службою статистики України...'"
--------------
(Бюлетень "Національний банк України" -- 2021)
-----------------------------------
(Автор -- "Роздуми про життя...")
======================