Зрозуміть не можеш знову ти
Чому руйнуються і падають мости
І як сказати що кохаєш
Коли без тями з нею ти в думках літаєш
Можливо все закінчиться раптово
І пролунає довгожданне слово
Кохання ще живе і ти його чекаєш
Коли тебе помітить, не встигаєш
На поклик долі щоб її зустріти
І по собі приємне враження лишити
Що би зустрівшись ви в наступний раз
Змогли долі виконать простий наказ
Лються сльози, ти про неї мрієш
І ніколи правди не почуєш ти всієї
Лише потрібно мріяти, надія ще живе
ЇЇ нічого в серці в твоєму не обірве
Дуже довго ти мрієш про зустріч своєї
Однієї, коханої, але лише твоєї
Та яка теж буде лише з тобою
Буде життя для вас прекрасною грою
І десь там, на пасмах долі
Будете щасливі так як вітер в полі
Вже не будеш лиш в думкає кохати
В мріях і своєму серці з долею літати
Ти зразумів, потрібно до кінця
Іти до мрії,і до щастя, до вінця
Вернувшися назад,- заутаєшся в красках
І будеш, на правильну дорогу повернутися не в силах!
9.02.2006 (Яресько Я.М).