Не моя ідея: бюджет розділити на споживання та виробництво. Значення коефіцієнта СВ, певно, залежить од спроможностей інвестора. По-простому, можеш потерпіти сьогодні — вкладай кошти у завтра. Отже, прибуток у прямій пропорції од жертовності. Крайній випадок: 100%-ве споживання зараз — то відразу дальша надія на себе і не лише. Відтерміноване використання ресурсів є стартом, точкою, з чого постає коло, цикл бізнесу. 75% грошей спожив уже, 25% замкнув у виробництві. Ідеологія споживацтва природна, її може похитнути тільки віра в щось надприродне. Наприклад, у жертву, у завтрашній день, в інвестиційний капітал.