***
От і.., маємо :
Срамота України --
В довірі до афериста..,
Який цього не скривав,
Бо хупца, явний --
Був вже ворогом,
Як вільного жанру
Артиста,
Але..,
Як медом текло,
З телевізорів --
Гібридне лайно
І...
Нема чого ще чекати --
Якогось чуда,
Бо його не буде,
Коли --
Він.., невіглас,
ЗЕ-болото розплодив,
Яке краде нагло
Наші ресурси,
Продає землю,
Гробить економіку,
Зраджує мову,
Нищить ЗСУ...
Та різними способами
Утримує агентів
Кремля --
В достатку,
Бо...
Бла-ЗЕнь не був,
Не є
І не буде, ніколи --
Тим націоналістом,
Що вірний син
України..,
А всі його дії --
Відволікаючий маневр
Колаборанта,..
Бо він засланий козачок
Кремля,
По дійсній теорії
Сунь-Дзи :
"Тактика Гібридної
Війни"..,
Яка провалилася
Під тиском Каоліції
Держав світу,
Коли організував її
Спротив
Козак Порох --
Дією власної сили Волі
Та патріотизму,
Бо :
Буде в нас порох --
Згине всякий України
Ворог..,
А тому --
Досить бавитись
В демократію,
А пора вже відкривати
Імпічмент пре-ЗЕ-денту
Та тій банді явних ворогів
Держави,
Щоби зберегти націю...
Слава Україні..!
Смерть ворогам..!
Україна -- понад усе..!
Наша сила -- в єдності
Та спротиві сьогоднішній
Владі,
Як явному кремлівському
Злу..!
-------------------------------------------
04.02.2022; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Колабораціоніст або колаборант -- це є той, хто співпрацює
(collaboration -- fr), чи простіше -- зрадник нації (людини, яка
співпрацює з ворогом і окупантом своєї країни)...
Виділяються агресивні підвиди (Гібридна війна) :
-- Намісники віддають злочинні накази;
-- Дрібні сошки їх виконують...
Ці явища можуть проявлятися як на рівні конкретних
особистостей, так і на рівні цілої держави...
--------------
(Автор -- "Все таємне колись стає явним...")
======================