***
«Гармонією маятника»
***
Число Бога,
Як скрита програма,
Що діє у Всесвіта
Підсвідомості..,
Де люди -- у ДНК,
Мають
Можливість
Тримати резервом
Силу :
Тої Голограмної системи --
Ілюзії Матриці,
Що тримає світ
Гармонією маятника --
У собі,
Щоби вони жили
Розумінням
Та пізнанням любові,
Як шансом досконалості...
-------------------------------------------
09.12.2020-06.02.2022;
Paris (M° 13 / A)
=======================
(!!!)
«Число Бога» -- це є вислів та назва з програмувань, що є
ДНК людини (62% / 38%).., де Числа Фібоначчі -- у його
константі (ф=1,61).., іменують саме «Числом Бога».., як
число Сили творення світу життя, чи Золоте Пересічення
світу творіння.
І тому -- всьому є Гармонія та порядок Чисел...
--------------
(Автор -- "Роздуми про життя...")
======================