***
Тіні
Забутих предків --
Проснулись,
В наші дні,
Щоби воскресити
України велич,
В собі --
В нашій історії
Нагадати
Себе,
Коли правили
Світом
Та несли Всевишнього
Благодать віри Роду,
Як свято землі,..
Бо
Відродження прийшло,
Як воскресіння :
Мови,
Культури,
Таємних знань
І досконалості Богів
Наших древніх --
У цьому віку Срібного
Вовка Семаргла Слов'ян,
Де з неба -- Ангелами,
Вертаються наші
Святі Предки --
Захистом
Та омофором єдності
В силі,
Як праведності...
-------------------------------------------
09.04.2017-09.02.2022;
Paris ( M° 13 / A)
=======================
(!!!)
"Бережіть Україну -- це є надія людства"
------------------------
(Валерія Надворська)
=======================