|
***
Що таке московія,
Як комуністична зараза
Кремля..?
Спочатку сіоністи,
Як соціалісти-сатаністи,
А потім вже -- комуністи,
Що захопили владу
В кремлі
І розповсюдили її
Далі та далі..,
Щоби проголосити
Весь світ своїм,
Бо прийшов Мішіах --
Новий пророк маланців,
Які створили свою
Державу Ізраїль
І...
Знову-понову,
Через країну Сови --
Внесли,
Нагло,
Банками влади --
Тезис покори,
Бо :
Церква -- їх,
Фінанси -- їх,
Преса -- їх...
І
Каральна машина кремля
Знову запрацювала :
На їх вимогу,
По їх планах,
На їх кошти, --
Щоби змогла
Чавити,
Ділити,
Обманювати,
Відмивати --
Економічними вбивцями,
Збагачувати
Фінансові потоки,
Якими обдерли гоїв
Бувшого СРСР..,
Бо, зовсім,
Нічого не змінилося,
Коли при владі,
Знову,
Місцеві -- нові,
Молоді сіоністи-маланці,
Що знають закон Тори
Та віддано працюють
Для цієї світової мафії,
Яка є сила Банку
То..,
Які ще проблеми
Маєте..?
Коли, скрізь, у світі --
Мафія працює на державу,
А тут --
Держава працює на мафію
Кремля..,
Як бачить світ
Та наша бідна Земля,
Щоби
Обдерті гої платили
За право жити
І купчились та злословили,
Висловами --
У Фейсбуці,
Де ми даємо ще
Малу можливість --
Контролем цього їх
Паскудного вже,
У чіпах режиму Системи --
Ілюзію вільного
Існування...
Розумієте,
Чи ні..?
Дурні осли -- в стаді
Рабського вашого життя,
Які біжать за морквою
На патичку перед
Мордою,
Як стимулом контролю
Тупого, в байдужості --
Ангажування...
-------------------------------------------
09.04.2011-09.02.2022;
Paris ( M° 13 / A-a)
=======================
(!!!)
Ангажування -- Дія за знач. ангажувати
(Великий тлумачний словник сучасної
української мови. - "Перун". 2005)
-----------------------
(!!!)
Країна Сови -- США (Екзотерика)
--------------
(Автор -- "Все таємне колись стає явним...")
======================
ID:
939703
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 09.02.2022 14:30:38
© дата внесення змiн: 09.02.2022 14:30:38
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|