***
Хвилі -- по воді,
Колами..,
Як думки,
Що вночі --
Спати не дають,
А вдень --
Гонять в суєту
І..,
Знову,
З роками --
Неспокій сіють,
Думами
Про дітей,
Внуків,
Політику,
Землю,
Життя,
Цивілізацію,
Болячки,
Смерть
Та інше..,
Яким переповнюють
Всесвіт --
Питаннями,
Які б знати..,
Але..,
Десь -- в цьому,
Невидимо,
Живуть відповіді,
Які мають право --
Гармонією,
Завжди --
Існувати...
-------------------------------------------
11.02.2022; Paris (A-a)
=======================