|
Я відлетіла в небеса, мене нема….
Ти відпусти, бо твоя туга лиш трима…
Нас тяготить і тягне вниз, оте тепло,
Що на Землі, воно у серці проросло!
Я розумію, що тобі у серці жаль…
Повір, не хочу вносить тугу і печаль!
Рокам що прожили, тебе боготворю,
Заміну собі, посилаю я свою!!!
Ти лиш впізнай і не роби трагічних дій,
Мене не повернеш, про себе зараз мрій…
Про мене думай і в душі не забувай,
Лиш відпусти, у той гаданий,світлий Рай…
Бо зверху, я освячую твій шлях….
Щоб він був довгим і щасливим у роках!
З собою я забрала лиш своє,
Душа літає, тіло майже вже гниє….
Пробач, але це правила життя,
Поєднуть на вірність там серця…
Мене забрали, щоб ти серцем зрозумів,
І іншій дав, того що мені не зумів…
Живи, кохай і бережи того, хто є,
Того, хто ділить у думках, лише твоє!
Кому ти босий, без грошей - неначе Бог,
Із тим повір, в житті дістанеш перемог!
Всі мої фото, прибери від людських глаз,
Для них, колись настане інший час…
Бо зараз, я проходжу той тунель,
Де повна тиша, відголосок всіх пісень…
Терпи, твори, живи і знов люби!
Бо без любові, всі ми начеб то мерці…
Заради тебе, я залишила життя,
Щоб твоя доля, щасливішою була!!!!
ID:
939918
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 11.02.2022 22:26:07
© дата внесення змiн: 11.02.2022 22:29:45
автор: TigraAgara
Вкажіть причину вашої скарги
|