Лизали блазня аж до блиску
Співун і Дохтор та Гондон!*
Але мабуть, що більше зиску
Дає їм інший гегемон.
Платівку дружно поміняли, –
Ми помилялись, вибачайте!
Лай-но, що вам на верх підняли,
Якось терпіть і доїдайте…
Ні, не отямились потроху,
Перекупили просто їх!
Та хоч призналися, що лохи!
Дивитись стидно! Сміх і гріх!
Одноплемінника євреї
Уже зливають в унітаз!
Ну добре! Хай вони халдеї,
А соромно чомусь за нас!
* Д. Співак, Є. Комаровський, Д. Гордон – публічні особи,
які «рвали» задницю за обрання Зеленського.
12. 02. 2022 р.