Вже ко'тру я весну з тобою, мила, зустрічаю
Ти далі в серці, та із пристрастю вірші
Нічого не змінилося — як і тоді кохаю
Й весь час, повір, переді мною ти
Та тільки би долонь твоїх гарячих доторкнутись
Та ніжні з уст твоїх почути би слова
Й в океан очей твоїх із головою окунутись
Багато перевернуто сторі'нок, але пишеться нова!
P.S. Відчуй, я тихим вітром пролечу, й тебе торкнусь....