ВЕСНА ІДЕ
Зиму зимну снігову
покидають сили
вже весну на рандеву
верби запросили.
Вбрали кліпси золоті
із вітром фліртують
знову гарні й молоді
про тепло звістують.
Хтось у лісі застелив
салатовий ліжник
де ще вчора сніг сріблив
вигулькнув підсніжник.
І побігли ручаї
весну зустрічати
і повернуть журавлі
до рідної хати.
Прокидаються зі сну
і дерева й люди
всі чекають так весну,
як чекають чуда.
А весна уже в вінку
поспіша щосили
зиму зимну снігову
покидають сили.