ти кажеш, що я – небезпечний дивак,
бо вважаю всіх космонавтів
зрадниками вітчизни. –
кажи. але ще ти кажеш,
я маю нелюдські здібності,
й що їх застосовую в дивний,
ненауковий спосіб.
ти кажеш, що я – закоханий.
– кажи. я закоханий в тебе.
якщо ти не знала, все, що роблю
дивного та небезпечного –
то все через цю надзвичайну любов.
ти кажеш, що я – незвичайний дурень,
що я – видатний у своїй незвичайності
непристойний дивак, що тебе кохає.
не розумію: що непристойного
в наших прогулянках уночі
при світлі повного місяця,
коли він так смішно регоче?
лиш не кажи, що й він – дивак,
схильний до лунатизму.
просто він дуже розумний.
відпочивати від розуму –
то пильна потреба, дитинко,
ніде від неї не дінешся
i'm weird, t.rex
https://www.youtube.com/watch?v=eY1int04WDs