Бірюзовим краєм неба
зігріваю погляд... думи...
- Мені миру дуже треба!
Хай Господь почує сум мій!..
Чому серце рве країна?!
Чому вибухи я чую?!!
Чом російська мати сина
не спинила?! Йшов під кулі...
Йшов мою зітерти землю...
Йшов вбивати... – Чуєш мати?!
По сусідньому йшов полю
твій синок людей вбивати!!!
Ти ж леліяла дитятко...
Чому виросла звірина?!
Чи такий у нього татко,
що з жорстокістю дитина...
Та згадай, коли хтось б’ється,
то, звичайно, буде здача!
- В твої вени біль проллється!
То сусіди так віддячать...
І Господь мене почує...
Переможе Україна!
- Ти ж, російська мати, всує
назавжди загубиш сина...
* * *
Бірюзовим краєм неба
зігріваю погляд... думи...
27.02.2022 р.
Фото особисте.