- Ще не вмерла Україна! –
обстріл вкрили співи...
Чи де краща є країна?!
То ж всі й боронили...
Сатана летить по небу,
а вони співають!
- Бо у матінки проблеми...
Чи хтось буде скраю?!
Ллється в небо стоголосся...
- Бог уже їх чує!..
В дім ворожий простяглося
від біди відлуння!
Їх уже ридає ненька
за своїм синочком!
- Убивав людей рідненький!..
Смерть їм слав охоче...
Не дрижали в нього пальці
та не знав він відчай...
На спасіння мало шансів...
Доля – кращий слідчий...
* * *
- Ще не вмерла Україна! –
то вже мирні співи...
Зникло лихо із країни...
Біль... пішов в архіви...
6.03.2022 р.
Фото з інету.