1
Кожного дня я прошу,
Те, що у віршах пишу
І про що мріємо ми
Серед весни чи зими.
Про що співають пісні,
Про що шепочеш мені,
Що так звеличує нас
В смутку і радості час.
Приспів:
І це кохання - небеснее почуття,
Так це кохання - мета всього життя,
Лише кохання так звеличує нас.
Твоє кохання підносить до небес
Моє кохання, немов букет чудес,
Наше кохання краще серед прикрас.
2
Вільно без нього живеш,
Легко життям ти ідеш
І ніби зоряний шлях
Все лише в твоїх руках.
Раптом побачиш її,
І спалахнуть всі вогні,
І наче іскра з небес
Це збудоражить тебе.
Приспів.
3
Ми не чекаємо це,
Нам його доля несе,
Часто дарує нам біль,
Але воно - вища ціль.
Заради нього живеш,
На всі пожертви ідеш,
Інколи плачеш, проте
Віриш, воно є святе.
Приспів.