Вже скоро день, коли закінчиться війна...
Коли щури тікатимуть з країни...
І мить, коли ми вип'ємо вина
За тих, хто відстояв нам Україну.
Вже скоро буде світла й правди час
І ворог відповість за наші втрати -
За кожен вогник, що навіки згас
Й за тих, хто мусив від війни тікати...
Вже скоро мати сина пригорне,
Дружина упаде в кохані руки,
Дитина вдома в ліжечку засне
Й не знатимем ні сліз, а ні розлуки...
Вже зовсім скоро! Згуртувала нас
Єдина заповітна сильна мрія,
Щоб зник навіки промосковський сказ
Й розквітла наша люба Україна.